Elindítottuk az új oldalunkat

1 minutes read

Mikor 5 éve elindítottuk az oldalunkat a saját igényeinket akartuk kiszolgálni, mert nem volt szerver/weboldal monitorozó szolgáltatás Magyarországon. A piaci rést látva, megnyitottuk a weboldalunkat a nagyközönség számára, és egyre többen kezdték el használni a rendszerünket. Idővel megjelentek a nemzetközi konkurenciák, akik természetes módon olyan fejlett szolgáltatásokat kínáltak, amikkel nehéz volt versenyezni, mind árban, mind szolgáltatásokban.

De függetlenül a piaci trendektől és a megjelenő sok hasonló szolgáltatást nyújtó weboldaltól, ezeken több olyan szolgáltatás hiányzott, ami már manapság alapkövetelmény egy ilyen rendszernél.

Az egyre több ügyfél visszajelzés sarkalt minket, hogy teljesen újraírjuk a rendszerünket és a mai kor követelményeinek megfelelő kinézetű és kíváló szolgáltatások kínáló weboldalt hozunk létre.

Ezeknek a fejlesztésnek ért be a gyümölcse az új weboldalunkkal, amiben teljesen újra írtuk a működtető rendszert, és olyan funkciókat építettünk be, ami már a mai kor elvárásainak megfelel.

Az alap weboldal/szerver monitorozás mellett, a következő szolgáltatásokat lehet igénybe venni:

Próbáld ki a rendszerünket ingyen és állítsd be az első monitorozásodat!

Last updated on: 28 October, 2021